Wagenpark

Onze autocars en bussen worden dagelijks ingezet voor personenvervoer met een capaciteit van 20 tot 54 plaatsen.
Al onze voertuigen zijn optimaal uitgerust om de veiligheid van onze passagiers te garanderen.

Autocar 54 plaatsen

Comfortabele autocar, ideaal voor daguitstappen. Deze autocars zijn uitgerust met een minimale beenafstand, afhankelijk van de plaats in de autocar, van 63 tot 73 centimeter (gemeten van zetelrug naar zetelrug). Verder beschikt deze autocar over een bagageruim van 7 m³, verstelbare zetels, klaptafeltjes, ruim toilet, 2 beeldschermen en stereo-installatie voor het afspelen van multimedia (usb-connectie, mp3, DVD,...), koelkast, bar voor warme dranken en een individueel te regelen airco.

Deze autocars zijn enkel beschikbaar tijdens de weekends en schoolvakanties.


Autocar 40 plaatsen

Onze autocar met 40 plaatsen heeft een ruim en luchtig interieur. Deze autocar is uitgerust met een minimale beenafstand, afhankelijk van de plaats in de autocar, van 66 tot 68 centimeter (gemeten van zetelrug naar zetelrug). Verder beschikt deze autocar over verstelbare zetels, grote getinte ramen met dubbel glas, gordijntjes, koelkast, scherm voor afspelen van DVD’s en een individueel te regelen airco.


Autocar 37 plaatsen

Onze autocar met 37 plaatsen heeft een ruim en luchtig interieur. Deze autocar is uitgerust met een minimale beenafstand, afhankelijk van de plaats in de autocar, van 66 tot 70 centimeter (gemeten van zetelrug naar zetelrug). Verder beschikt deze autocar over verstelbare zetels, getinte ramen met dubbel glas, gordijntjes en een individueel te regelen airco.


Autocar 30 plaatsen

Onze autocar met 30 plaatsen heeft een ruim en luchtig interieur. Deze autocar is uitgerust met een minimale beenafstand, afhankelijk van de plaats in de autocar, van 67 tot 77 centimeter (gemeten van zetelrug naar zetelrug). Verder beschikt deze autocar over verstelbare zetels, grote panoramische ramen met dubbel glas, gordijntjes en een centrale airco voor een aangename binnentemperatuur op warme dagen.


Pendelbussen

Onze pendelbussen, van 20 tot 38 zitplaatsen, worden ingezet voor het dagelijks vervoer van leerlingen naar school, zwembad, cultureel centrum, bibliotheek, medisch onderzoek ... . Maar ook om personeelsleden naar hun werk te brengen of naar de verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Deze bussen zijn uitgerust om de veiligheid van uw leerlingen en personeel te garanderen, met ruime zitplaatsen, verstelbare armsteun en een extra handgreep.

Deze bussen zijn niet geschikt voor daguitstappen.U bent op zoek naar een pendelbus voor uw schoolvervoer of bedrijfsvervoer?

Contacteer ons

 

U wenst een bus met chauffeur te boeken voor uw uitstap?

Vraag een offerte aan